Vælg en side

Julen er en af de mest hyggelige tider på året, og hvad er mere passende end at pynte sit hjem med julelys for at skabe den rigtige stemning? Hos jem & fix tilbyder vi et stort udvalg af lyskæder, som kan bruges både inde og ude. Vi elsker jul og ønsker at gøre det nemt og billigt for dig at skabe den helt rigtige julestemning i dit hjem. I denne artikel vil vi give dig inspiration og tips til, hvordan du bedst dekorerer indenfor med lyskæder.

Indendørs lyskæder
En nem og hurtig måde at skabe den rette, hyggelige, julede stemning kan være at dekorere boligen indenfor med LED julelys. Lysdekorationer er blevet rigtig populære, og med god grund for de kan bruges på tværs af sæsoner og på et væld af forskellige måder: hæng fx dine lyskæder op langs vægge eller vinduer og skab din helt egen julede lyssætning, som kommer til sin fulde ret, når mørket falder på. Du kan også bruge dem som pynt på julebordet eller som dekoration i vinduerne – fx ved at bruge en lyskæde med batteri som dekoration i en glasvase.

Udendørs lyskæder
Også udendørs er lyskæder med til at skabe den rette julestemning. Du kan hænge lyskæder op på alt fra træer til buske eller på facader og altaner. Lyskæder med farvestrålende LED-lys skaber en sjov og festlig stemning, mens enkelte hvide lyskæder kan give et mere klassisk udtryk. Derudover er LED-lys mere energieffektive end almindelige pærer, og de holder også i længere tid. Lyskæder med batteri er også en god idé, hvis du ikke har strøm tilgængelig i nærheden af de steder, du ønsker at have dine lyskæder.

Lysdekorationer
Lyskæder fås også i forskellige udformninger, som kan fungere som en dekoration i sig selv. Klyngelys, som navnet antyder, består af flere lyskæder samlet i en klynge, og kan bruges til at pynte udendørs, men også indendørs fx som en juledekoration i et hjørne af stuen. LED-silhuetter egner sig også godt til at skabe julestemning, og kan hænges op på yderdøren eller i vinduerne. Her kan du fx finde en silhouette med nisse eller rensdyr.

Sikkerhed
Det er altid vigtigt at tage hensyn til sikkerheden, når man arbejder med lyskæder. Brug kun lyskæder beregnet til den form for brug, de skal anvendes til – dvs. indendørs lyskæder skal ikke bruges udendørs og omvendt. Sørg også for at købe lyskæder, der har kortslutningsbeskyttelse. Og husk, at både indendørs og udendørs lyskæder kun må anvendes, hvis de er helt intakte og uden skader.

Lyskæder er en nem og billig måde at skabe hygge i juletid. Uanset om du vil dekorere dit hjem indendørs eller udendørs, så har jem & fix et bredt udvalg af lyskæder, der kan bruges på mange forskellige måder. Vær opmærksom på at tage hensyn til sikkerheden, når du arbejder med lyskæder, og køb kun lyskæder, der er intakte og uden skader. Vi håber, at denne artikel har givet dig inspiration til at skabe den rette julestemning i dit hjem med lyskæder.