Vælg en side

Bordskånere er ikke kun en praktisk beskyttelse af dit bord mod varme gryder og pander; de kan også være med til at skabe hygge og stil i dit køkken. I dag findes der et bredt udvalg af bordskånere i smukke designs og farver, der både er praktiske og dekorative på samme tid. Læs med her og bliv inspireret til at pynte dit køkken op med bordskånere i lækre designs.

Den tidløse træbordskåner fra Skagerak/Trip Trap er et sikkert valg, hvis du ønsker et elegant og nordisk touch i dit køkken. Med et enkelt og stilrent design i eg eller teak passer den ind i ethvert køkken og kan holde i mange år. Træbordskåneren tåler kun håndvask, men kræver alligevel ikke meget vedligeholdelse.

Hvis du ønsker at tilføje lidt farve til dit køkken, kan du tage et kig på de farverige silikonebordskånere fra fx. Zone og Nanna Ditzel. Disse bordskånere kommer i forskellige farver og mønstre og kan tåle maskinopvask. Så udover at pynte op i køkkenet, er de også praktiske og lette at vedligeholde.

En bordskåner behøver ikke at være en traditionel firkant eller cirkel. Designvirksomheden Hay har fx. skabt en bordskåner i form af et smukt blad i gummi. Denne bordskåner giver et organisk og dekorativt udtryk på bordet og kan bruges sammen med andre bordskånere for en unik og personlig stil.

Hvis du vil skabe en mere klassisk stil i dit køkken, kan du overveje at investere i en bordskåner i lækkert læder. Skindbordskånere er både praktiske og modstandsdygtige over for varme, og med deres tidløse design passer de ind i de fleste køkkener. De kan også bruges som underlag for fx. en vase eller andre dekorative elementer på spisebordet.

Endelig kan du også tænke i mere miljøvenlige baner, når du skal vælge bordskånere. Husk, at nogle bordskånere kan være lavet af genanvendte materialer eller bæredygtige alternativer som bambus eller kork. Disse bordskånere er både praktiske og planetvenlige og kan give dit køkken et bæredygtigt og moderne twist.

Uanset om du er til nordisk minimalisme, farverige mønstre eller mere organisk design, er der helt sikkert en bordskåner, der passer til netop dit køkken. Ved at investere i en flot og praktisk bordskåner kan du ikke kun beskytte dit bord mod varme og ridser, men også tilføje lidt ekstra stil og hygge til dit hjem. Så tag et kig på udvalget af bordskånere og find den perfekte model til dit køkken i dag.