Vælg en side

Klapborde og foldeborde er yderst praktiske til hele molevitten af arrangementer – fra firmafester til bryllupper. Bedste-klapbord fremstiller kvalitetsklapborde i forskellige størrelser, der er robuste, holdbare og har en høj belastningskapacitet. Læs videre for at finde ud af, hvorfor vores klapborde er det bedste valg til dig og dine behov.

Vores klapborde og foldeborde er særdeles solide og kan modstå en maksimal belastning på helt op til 1.050 kg! Det betyder, at du kan stole på, at vores borde er stabile og sikre, uanset hvor stærkt de bliver brugt. Takket være de pulverlakerede stålben og den manuelle lås, tilbyder vores klapborde en øget stabilitet til arrangementet.

Vi tilbyder en bred vifte af borde, der alle kan tilpasses til enhver lejlighed. Har du brug for cocktailborde til festen? Hvad med smarte buffetborde til det store madudvalg? Et ståbord til receptionen eller messen? Små, fleksible caféborde til restaurantens udemiljø? Eller spiseborde til hotellets restaurant? Vores klapborde er designet til at opfylde alle dine ønsker og behov.

Hos Bedste-klapbordvælger vi kun det bedste af det bedste, derfor er vores klapborde af meget høj kvalitet og holdbarhed. Plast klapbordene fra Zown New Classic og Maxchief er alle udført i kraftig HPDE (high density polyethylen) eller polyethylen med sammenklappeligt understel, der har en høj resistens mod fugt og små stød, samt en meget lang levetid.

Hvorimod vores eventklapborde har bordplader i krydsfiner, der er lakeret med nitrocellulose lak. Sammen med kantforstærkningen sikrer det en meget holdbar og vandafvisende overflade, hvorved vores eventklapborde er perfekte til større arrangementer.

Konklusionen er klar – Bedste-klapbords klapborde og foldeborde er det bedste valg til dig og dine behov. Vores borde er robuste, holdbare og tilbyder en høj belastningskapacitet. De er ideelle til alle typer af arrangementer og kan blive tilpasset til enhver lejlighed. Hos Bedste-klapbord går vi op i kvalitet, og vores klapborde er ingen undtagelse. Så tøv ikke med at kontakte os, når du skal finde det perfekte klapbord til din næste event.