Vælg en side

Vi har testet nogle af de bedste havefræsere på markedet for at hjælpe dig med at finde den perfekte maskine til dit behov. Texas Lilli 535 TG er blevet kåret som testvinder, og der er flere gode grunde til det.

Texas Lilli 535 TG har en robust byggekvalitet, der gør den velegnet til kraftige opgaver og lange arbejdsdage. Denne model er også udstyret med en fleksibel arbejdsbredde, så du nemt kan komme til de små steder. Dette gør den ideel til store haver og parker.

Ud over Texas Lilli 535 TG har vi også testet flere andre modeller, herunder:

  • Husqvarna PHF 325 LT
  • MTD Optima OE 4.7
  • Bosch AFS 23-37

Du kan læse vores test og se den fulde liste over modeller og deres specifikationer for at finde det rigtige valg for dig. Vi har analyseret hver model nøje for at sikre, at du får det bedste produkt til den bedste pris.

Når du har fundet den rigtige model, skal du sørge for at servicere og vedligeholde havefræseren ordentligt. Følg altid producentens retningslinjer for at opnå den mest optimale ydelse og holde maskinen i god stand.

Så hvis du leder efter en kraftig, pålidelig og fleksibel havefræser, så se vores test for at finde det bedste produkt til din gård. Vi hjælper dig med at give dit udendørsareal en professionel finish!

Hvordan servicerer og vedligeholder du din havefræser?

Vedligeholdelse af din havefræser er nøglen til god ydeevne. Det er afgørende at overholde producentens retningslinjer for vedligeholdelse, så din maskine fungerer ordentligt hele tiden.

Her er nogle tips til service og vedligeholdelse af din havefræser:

  • Skift olie hver 100 til 150 timer.
  • Kontroller alle skruer og møtrikker, og stram dem regelmæssigt.
  • Fjern græsrester fra dekorationen for at undgå, at det bliver ødelagt.
  • Tøm oliefilteret og skift det hver anden måned for at sikre, at det fungerer korrekt.
  • Kontroller, om der er nogen løse dele på maskinen, og stram dem regelmæssigt.
  • Rengør og smør alle dele af din havefræser, så den fungerer ordentligt.

En korrekt vedligeholdelse sikrer, at du får det bedste ud af din maskine. Sørg for regelmæssig service og vedligeholdelse af din havefræser for at sikre, at den har en lang levetid.

Husk, at det bedste resultat opnås, når du følger producentens retningslinjer om service og vedligeholdelse af din havefræser. Pas godt på din maskine, så den fungerer korrekt til enhver tid!