Vælg en side

Ønsker du at skabe en hyggelig atmosfære på din terrasse eller i haven, er havemøbler et must-have. Med det rette loungesæt kan du nyde de lange sommeraftener udendørs, tilbringe afslappende weekender i solen og få den perfekte ramme om sommerens grillfester. Men hvad skal du egentlig vælge, når det kommer til havemøbler? Vi giver dig et overblik over de forskellige materialer og deres fordele.

Havemøbler i teaktræ

Teaktræ er en klassiker inden for havemøbler, og det er ikke uden grund. Teaktræ er et naturligt og holdbart materiale, der kan modstå vind og vejr uden at miste sin flotte glød. Det kræver minimal vedligeholdelse, da træet får en smuk patina med tiden. Havemøbler i teaktræ er desuden kendt for at være komfortable og stabile, hvilket gør dem ideelle til udendørs brug.

Havemøbler i aluminium

Aluminium er et let og robust materiale, der også egner sig godt til havemøbler. Det kræver minimal vedligeholdelse og kan modstå vind og vejr uden at ruste. Havemøbler i aluminium er ofte moderne og minimalistiske i deres design, men kan også findes i mere klassiske former. De er lette at flytte rundt på, hvilket gør dem ideelle til mindre uderum.

Havemøbler i flet

Flet er et populært materiale til havemøbler, da det både er holdbart og æstetisk flot. Flet kan være lavet af forskellige materialer såsom polyrattan eller naturflet, og begge dele modstår vind og vejr uden at blive slidt. Havemøbler i flet er ofte behagelige at sidde i og giver en hyggelig stemning til haven eller terrassen.

Havemøbler af plastik

Plastikmøbler er et budgetvenligt alternativ til andre typer af havemøbler. Plastik kan modstå vind og vejr uden at ruste, men det kræver mere vedligeholdelse end de andre materialer. Plastikmøbler kan være lette og nemme at flytte rundt på, men er ofte ikke ligeså holdbare som havemøbler i teaktræ, aluminium eller flet.

Loungesæt til enhver stil

Uanset hvilket materiale du vælger til dine havemøbler, kan du finde et loungesæt, der passer til din stil. Der findes mange forskellige designs, farver og størrelser at vælge imellem, så du kan få det perfekte sæt til din terrasse eller have. Et loungesæt består typisk af en sofa, et par stole og et bord, der giver dig mulighed for at nyde sommeren i komfortable omgivelser.