Vælg en side

Når du skal montere bjælker på træ eller beton, er det vigtigt, at du finder de rigtige bjælkesko. Hos os tilbyder vi et bredt udvalg af varmgalvaniserede bjælkesko i forskellige størrelser, inklusiv I- og U-typer. Det er vigtigt at vælge bjælkesko med den rette størrelse, således at dine bjælker bliver korrekt monteret. I denne blog vil vi tage et nærmere kig på vores udvalg af bjælkesko og give dig tips til at vælge den rigtige type og størrelse til dit byggeprojekt.

Vores udvalg af bjælkesko inkluderer forskellige størrelser og typer. For eksempel, hvis du har brug for en I-type bjælkesko, tilbyder vi den i to forskellige størrelser; 93 mm x 45 mm og 94 mm x 51 mm. Hvis du er på udkig efter U-type bjælkesko, så har vi også flere muligheder, inklusiv modellerne på 137 mm x 45 mm og 167 mm x 45 mm. Disse bjælkesko er lavet af varmgalvaniserede stål, så de er robuste og modstandsdygtige over for rust og slid.

Det er vigtigt at vælge den rette størrelse bjælkesko, når du skal montere bjælker. Hvis bjælkeskoene er for store, vil bjælken bevæge sig, og det vil være vanskeligt at fastgøre den sikkert på plads. Hvis bjælkeskoene derimod er for små, vil det også være vanskeligt at montere bjælken korrekt, og du risikerer, at bjælken kan falde ned. Derfor anbefaler vi, at du undersøger, hvilken størrelse bjælker du skal bruge, inden du foretager dit køb.

Hos os kan du købe bjælkesko i store eller små mængder, så du får de efterspurgte antal, der svarer til dit specifikke behov og projekt. Vi ved, at alle projekter er forskellige, og nogle har mere bjælker end andre, så vi ønsker at give dig fleksibilitet i dit køb.

Vores bjælkesko er varmgalvaniserede, hvilket betyder, at de har en beskyttende zinkbehandling, der beskytter mod rust. Dette gør dem til et holdbart valg, og det gør også, at de kan bruges både indendørs og udendørs.

Uanset om du er på udkig efter I- eller U-type bjælkesko i forskellige størrelser, så finder du det hos os. Vores varmgalvaniserede bjælkesko er en holdbar og sikker løsning til montering af bjælker på træ eller beton. Det er vigtigt at vælge den rette størrelse bjælkesko for at opnå en korrekt montering, og vores udvalg giver dig mulighed for at finde de helt rigtige størrelser. Så besøg os og find de bjælkesko, du har brug for til dit næste byggeprojekt.