Vælg en side

Hvis du drømmer om at kunne tage en forfriskende dukkert i din egen have, så er en swimmingpool det rette valg for dig. Vores udvalg af nedgravede og fritstående swimmingpools fra de største producenter i Europa sikrer, at du får den bedste kvalitet og holdbarhed til en pris, der passer til dit budget.

Find den perfekte pool til din have

Uanset om du foretrækker en rund, oval, otteformet eller rektangulær pool, så har vi det du søger til super gode priser. Vi forstår vigtigheden af at finde den helt rigtige pool til din have, og derfor har vi et bredt udvalg af forskellige former og størrelser, så du kan vælge lige præcis den model, der passer bedst til dit behov.

Gør poolen komplet med det rette tilbehør

For at sikre en optimal oplevelse med din nye pool, er det vigtigt at have det rette tilbehør. Vi tilbyder et bredt udvalg af pool-tilbehør såsom sandfilter-systemer, overdækning, vandbehandling, fittings i PVC og meget mere. Med det rigtige udstyr kan du nemt holde din pool ren og sikre en god vandkvalitet hele sommeren.

Professionel service og rådgivning

Vi går op i at være en troværdig, professionel og kundeorienteret pool- og spashop. Derfor står vores erfarne medarbejdere altid klar til at hjælpe og vejlede dig med dine køb. Vi ønsker kun det bedste for vores kunder, og derfor sætter vi en stor ære i at sikre, at du er tilfreds med både dine pool-køb og vores service.

Erfaring siden 2006

Med over 14 års erfaring inden for pool-branchen kan du trygt handle hos os. Vi går op i at tilbyde høj kvalitet og er e-mærket, så du kan være sikker på en god oplevelse, når du handler på vores hjemmeside. Vores pools kommer som komplette saml-selv sæt, og vi tilbyder også selvbygger swimmingpools.

Gratis levering ved køb over 2000 kr.

Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at få en pool i haven, derfor tilbyder vi gratis levering ved køb for mere end 2000 kr., dog ikke på formstøbte pools. Så slipper du for at bekymre dig om fragtomkostninger, og kan i stedet glæde dig til at modtage din nye pool.

Kontakt os

Har du brug for råd eller et godt tilbud? Så kontakt os endelig! Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig i dit valg af pool. Vi ønsker at gøre din drøm om en pool i haven til virkelighed, og derfor vil vi altid gøre vores bedste for at imødekomme dine behov og ønsker. Du kan kontakte os via telefon eller e-mail, og vi vil svare dig så hurtigt som muligt. So, why wait? Gør din drøm om en pool til virkelighed allerede i dag!