Vælg en side

Er du på udkig efter et praktisk og funktionelt bord til din næste fest eller campingtur? Så er et praktisk foldebord på 180 x 75 cm måske noget for dig! Dette bord er klappeligt, så det er nemt at transportere og kan nemt gemmes væk efter brug. Hos Bedste-foldebord.dk har vi et stort udvalg af foldeborde i høj kvalitet til en overkommelig pris. Læs videre for at få mere information om dette praktiske foldebord.Dette foldebord har en praktisk størrelse på 180 x 75 cm og en højde på 72 cm, hvilket gør det perfekt at bruge til større samlinger såsom fester og campingture. Hvis du har brug for mere plads, kan du nemt og hurtigt folde bordet ud. Hvis der er for mange gæster, kan bordet også hurtigt klappes sammen til en pladsbesparende størrelse på 90 x 75 cm og en tykkelse på 8,6 cm. Du kan nemt tage dette bord med dig, hvor end du skal hen, da bordet har et praktisk bærehåndtag, der gør det nemt at bære.

Dette foldebord kan klare en maks. belastning på 150 kg, hvilket betyder, at det kan tåle at blive brugt til både tungere genstande samt at blive udsat for lidt mere slid og slæb ved transport. Bordet vejer 12,5 kg, hvilket betyder, at det er let nok til at transportere, samtidig med at det er tungt nok til at stå solidt på jorden under brug.

Bordet har et stel i sort pulverlakeret metal og bordplade i kraftig hvid plast, som giver bordet et stilrent og moderne look. Bordet er desuden nemt at rengøre med en fugtig klud, således at du kan holde det rent og pænt i lang tid fremover. Alt i alt er dette foldebord et praktisk og alsidigt valg, der kan bruges til alle formål.

Hos Bedste-foldebord.dk har vi de bedste priser på foldeborde, og vi kan garantere, at du finder det foldebord, der passer til netop dine behov. Uanset om du leder efter et foldebord til en specifik anledning, eller du har brug for et bord, der kan bruges til mange forskellige formål, så har vi noget for dig. Vi har et stort udvalg af foldeborde i høj kvalitet, som du kan se nærmere på på vores hjemmeside.

Alt i alt er et praktisk foldebord på 180 x 75 cm det perfekte valg, hvis du har brug for et bord til at samle dine venner og familie eller tage med på campingturen. Det er nemt at transportere, klappes sammen og opbevare. Hos Bedste-foldebord.dk har vi et stort udvalg af foldeborde, så du kan finde netop det, der passer til dine behov og budget. Bestil dit foldebord i dag, og få det leveret direkte til din dør!